KAN'S TOKO RIDDERKERK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 506 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kan's Toko Ridderkerk. Meer weten? Ontdek meer

7 okt 2022 om 21:39 Bezorging was snel. Lams roti vond ik niet lekker smaakte ook niet naar roti.
1 okt 2022 om 22:00 Goed op smaak, goede portie en vlot bezorgd.
16 sep 2022 om 21:12 Voor de eerste keer besteld en de en het eten was super goed zeker voor herhaling vatbaar
27 aug 2022 om 21:42 Voor de 2de keer besteld en weer heerlijk!!! Snel bezorgd,eten goed warm,en echt heel erg lekker!
28 jul 2022 om 20:45 lekkerste telo met bakkeljauw die ik tot nu toe heb gehad. de telo is lekker knapperig van de buitenkant en zacht van binnen. en de bakkeljauw is precies goed op smaak gebracht, niet te droog, mooie oranje kleur ook. mijn complimenten!
12 jul 2022 om 20:45 Eerste keer besteld, bezorger komt blij en vriendelijk op het juiste tijdstip aan en geeft iets extra's. Vervolgens heerlijk genoten van het voedsel, niks op aan te merken. Hier bestellen wij voortaan vaker!
5 jul 2022 om 20:43 Snel geleverd en was lekker.
13 feb 2022 om 15:43 Het eten bij Kan's toko is altijd heel goed daar valt niks over te zeggen. En als je om 17:00 besteld duurt het 1 uur ongeveer maar als je vanaf 18:00 besteld kan het soms wel 2 uur duren, daar moet je rekening mee houden.
27 jan 2022 om 20:10 Heerlijk eten.
27 jan 2022 om 19:59 Niet aan te raden je wacht bijna 2 uur op je eten. Dan is het er eindelijk en je heb sate met pindasaus besteld voor de kinderen. En nergens staat peper pindasaus. Eigenaar wil zo snel mogelijk ophangen dus draait alleen om geld! Erg onbeschoft!
23 jan 2022 om 18:09 Wij hadden roti hete kip en nasi sate en het eten is zoals altijd super lekker! Het eten stelt echt nooit telleur en is iedere keer weer lekker! Mensen die hier schrijven dat het niet lekker is zijn niet goed in hun hoofd. Kan's toko ga zo door!
8 jan 2022 om 0:18 2 uur om je eten te krijgen