KAN'S TOKO RIDDERKERK

KAN'S TOKO RIDDERKERK lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 207 beoordelingen
10 okt 2019 om 21:13 Besteld voor 17:15 uur. Ruim 3 kwartier te laat bezorgd en de bara was inmiddels helemaal sompig doordat hij te lang in folie had gezeten.
2 okt 2019 om 21:16 Was weer fantastisch lekker en warm
1 okt 2019 om 22:45 Sneller zou natuurlijk fijn zijn, maar er werd aangegeven dat de bezorgtijd 50 min zou zijn en het was er eerder. Tijd weet ik niet meer precies, 40 min ofz. Top dus! Eten was erg goed!!
29 sep 2019 om 0:25 Eten was zeer slecht bara viel helemaal uit elkaar en de broodjes op Turkse pistoletjes Tip van Jip : GA IS IN ROTTERDAM KIJKEN bijvoorbeeld bij sprange De prijzen vind ik ook bizar De garnalen waren droog en hard Ik bestel hier niet meer
25 sep 2019 om 20:29 eten is te koud geserveerd na weer even in magnetron gezet hebben was het erg warm
25 sep 2019 om 19:38 Goed eten, snel bezorgd
24 sep 2019 om 21:38 Super
24 sep 2019 om 20:29 Heerlijk gegeten !
22 sep 2019 om 19:44 Saoto was zurig Roti rol 1 homp deeg, weinig vulling Na het lezen van de beoordelingen had ik meer verwacht
22 sep 2019 om 19:28 Eerst moesten we een uur en 20 minuten wachten, vervolgens was het eten lauw, en de roti plaat had thaaie randjes. Dit viel echt heel erg tegen, niet zoals we gewend zijn.
19 sep 2019 om 20:57 Het was heel lekker het eten wat ik heb besteld
11 sep 2019 om 20:56 Was weer heerlijk